GEANNULEERD - Herman Hertzberger in lezingenreeks Making Architecture TU/e

GEANNULEERD - Herman Hertzberger in lezingenreeks Making Architecture TU/e

Herman Hertzberger geeft op 19 maart een lezing aan de TU Eindhoven in de Engelstalige lezingenreeks 'Making' Architecture. Tijdens zijn lezing geeft Hertzberger zijn visie op het maken van architectuur.

De lezingenreeks wordt georganiseerd door AnArchi, Studievereniging Architectuur, en Juliette Bekkering van de leerstoel Architectural Design and Engineering (ADE) aan de TU Eindhoven. Diverse architecten geven tijdens hun voordracht inzicht in hun visies omtrent ‘making’ architecture. Dit laat zien hoe verschillende architecten van verschillende bureaus op hun eigen manier omgaan met het maken van architectuur.

Bekijk onderstaand het interview dat Harm Tilman eerder had met Herman Hertzberger

Herman Hertzberger zal hiertoe in zijn lezing een aantal projecten uitlichten die het proces van het maken, van concept tot gebouw, illustreren. De lezing vindt plaats in Auditorium zaal 4 op het terrein van de TU Eindhoven. Aanmelden is gratis via ir@anarchi.cc. TU/e studenten kunnen zich aanmelden via https://www.anarchi.cc/activities

Programma:

19:00u – Korte introductie door Juliette Bekkering
19:10u – Herman Hertzberger
20:10u – Vragen / Discussie
20:30u – Sluiting

Lees ook:

Sinds 2007 werkt Astrid de Wilde als (web)redacteur op de redactie van de Architect.
Naast het schrijven van het dagelijks (architectuur)nieuws, artikelen en een incidentele blog op de Architect.nl maakt zij ook de Whitepapers en is zij betrokken bij de printedities van de Architect.
Hiervoor was zij werkzaam bij onder andere Detail in Architectuur en Architectuur & BOUWEN.