Uitzending prijsuitreiking Werkplek van de toekomst

Uitzending prijsuitreiking Werkplek van de toekomst

Op vrijdag 25 september 2020 om 20:00 uur is hier de prijsuitreiking van de prijsvraag Werkplek van de toekomst te zien. Deze prijsvraag is een initiatief van Lensvelt en de Architect.

Uit vijf nominaties kiest de jury onder leiding van Harm Tilman de winnaar. De genomineerden zijn: Duvels Sociale Ruimte door AWAA, Habitoor door Casper Schwartz, FL'EX BOX door Ex Interiors, SHFT door Hollandse Nieuwe en Werkstation door JCAU.

Gedurende de prijsuitreiking verblijven de vijf genomineerden op onze uitnodiging in hun eigen brugwachtershuisje van het Sweets Hotel in Amsterdam, terwijl de jury zich verzamelt aan de Herengracht. In een Zoom-bijeenkomst met de jury horen zij wie de winnaar is en welke verassing hem of haar staat te wachten.

Wil je meer weten van de vijf genomineerden, klik dan hier.

Bekijk hier de vijf projecten

Harm Tilman (1954, Rotterdam) is auteur, docent, moderator en zelfstandig redacteur op het gebied van architectuur en stedenbouw. Tot 2021 was Harm hoofdredacteur van het de Architect. Daarvoor werkte hij o.a. als coördinator en docent stedenbouwkunde aan de Academie van Bouwkunst Rotterdam.