ARC21 Awards op 18-11 uitgereikt, feest uitgesteld 

ARC21 Awards op 18-11 uitgereikt, feest uitgesteld 

De Rijksoverheid heeft afgelopen vrijdag besloten tot aangescherpte maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Een hiervan is de inperking van (grootschalige) evenementen. Dit betekent dat de uitreiking van de ARC21 Awards in een aangepaste vorm plaatsvindt: in een studiosetting met alleen de jury en de genomineerden. Het feest wordt uitgesteld tot 24 maart volgend jaar.

Het team van de Architect vindt dit enorm jammer, maar vindt het ook belangrijk om zich hieraan te houden. Dit om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen. Maar ook voor de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en al onze naasten.

Het spreekt voor zich dat de ARC21 Awards wel worden uitgereikt. Op vrijdag, de dag na de uitreiking sturen wij een uitgebreide nieuwsbrief met daarin linkjes naar de video’s met interviews met de winnaars.

Feest op 24 maart 2022

Omdat we dit feest niet zo maar aan ons voorbij willen laten gaan, organiseren we op 24 maart 2022 voor alle winnaars, genomineerden, juryleden, gasten en onze partners een waar feest in het Keilepand. We vieren dat de maart-editie van de Architect uit is en dat we hopelijk dan wel weer bij elkaar kunnen zijn. Zet die datum dus alvast in je agenda!

Heb je vragen, neem dan contact op via events@vakmedianet.nl.

Merel Pit

Merel Pit

Hoofdredacteur de Architect

Merel Pit (1981) is sinds januari 2021 hoofdredacteur van de Architect. Daarmee is ze terug op haar ‘oude nest’ waar ze in 2008 als vakredacteur haar carrière in de architectuurjournalistiek begon. Heb je input voor sterke verhalen? Mail haar op merelpit@vmnmedia.nl.