Merel Pit

Merel Pit

Merel Pit (1981) werkt vanuit haar eigen bedrijf ‘Architectuurverhalen’ aan de Architect Business. Voor dit nieuwe digitale magazine gaat ze op zoek naar hoe architect aan business komen en hoe ze hun business runnen.

Vanuit haar vorige rol als marketing & business developer bij Kraaijvanger heeft Merel de nodige ervaring op dit vlak. Tegelijkertijd vroeg ze zich vaak af hoe andere bureaus bepaalde zaken aanpakken. Nu heeft ze de kans om dat uit te zoeken. Bureaus die haar inspireren vraagt ze de hemd van het lijf.

Voor de redactie van de Architect is ze geen onbekende. Vijf jaar lang werkte Merel als vakredacteur voor het tijdschrift, nadat ze in 2008 als architect cum laude was afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Op de redactie heeft ze op leren schrijven. Zo schreef ze vele blogs, projectbesprekingen en reviews.

Merel is heel benieuwd wat je van de Architect Business vindt. Heb je suggesties of vragen, schroom dan niet en laat het haar weten. Je kunt haar mailen op m.pit@dearchitect.nl of vinden op social media.

www.architectuurverhalen.nl

 

Artikelen van deze auteur