Creative Heroes Awards 2020 met jaar uitgesteld

De uitreiking van de Creative Heroes Awards 2020 is verplaatst naar 25 juni 2021, zo laat de organisator weten. Dit is besloten in nauw overleg met de sponsoren en betrokken eventpartners. Aanleiding om de awardshow voor de creatieve industrie met een jaar te verplaatsen, is de onzekerheid of het evenement op de geplande datum kon doorgaan vanwege het coronavirus.
Farm Flower Fragrances door kunstenaar Claudy Jongstra winnaar van de Creative Heroes Award 2019 in de categorie 1:1.000.000

Oorspronkelijk stond de Award avond van Creative Heroes Award gepland op vrijdagavond 26 juni 2020 in Capital C te Amsterdam. De Creative Heroes Awards worden elk jaar toegekend aan de grootste creatieve game changers van Nederland. Mensen die een blijvende, positieve verandering teweeg brengen voor mens en maatschappij. De prijs kijkt voorbij disciplines en vakgebieden en wordt daarom ook wel de ‘Oscars van de Creatieve Industrie’ genoemd.

Renske Schriemer, voorzitter van het scout team; “Aankomend jaar kan ik mij voorstellen dat er interessante, creatieve initiatieven zullen ontstaan, om deze maatschappelijke, uitdagende en ontwrichtende situatie aan te gaan. Dus dit gaan wij zeker meenemen, voor de jurering van de editie van Creative Heroes Award 2021.”

Iedereen die zich via de website heeft ingeschreven is inmiddels geïnformeerd.

Lees ook: