Expo Mirjam Hagoort en HOH Architecten online te bekijken.

De expositie Weaving Time door kunstenaar Mirjam Hagoort en HOH Architecten is digitaal te zien. De renovatie van het IAS gebouw is de inspiratie voor de installatie, een project waarbij de architect stijlen en sferen verweeft met de historie van het gebouw. De fysieke werken bevinden zich in Gallerie van Cityscapes Foundation in Amsterdam
Expositieruimte Cityscapes Foundation

Kunstenaar Mirjam Hagoort en HOH Architecten werkten samen aan een project over weven. De basis voor de tentoonstelling was het IAS gebouw door HOH Architecten, een project op architectonische wijze oud en nieuw, kleur en stijl met elkaar zijn verweven.

Tegelijk benadert de expositie weven op een heel letterlijke manier. HOH Architecten heeft een voorliefde van textiel in projecten. Mirjam Hagoort studeerde monumentale textiel aan de kunstacademie. Haar zwart-witte werken van textiel doen denken aan architectonische tekeningen.

Met de video duwt Cityscapes Foundation je met je neus op de stiksels en laat wat overzichtsbeelden ziet. De beelden zijn zonder enige opsmuk.

Meer over HOH Arhitecten