nieuws

Zet kantoorgebruikers in beweging met een uitgekiend ontwerp

Interieur

Met de juiste combinatie van architectuur en interieurinrichting kan elke kantoorbaan meer dynamiek krijgen, zo stelt meubelfabrikant Rohde & Grahl. Aan de hand van vijf praktijkvoorbeelden laat het whitepaper ‘Kantoorgebruikers in beweging brengen’ zien hoe een architect de basis voor een interactieve werkomgeving legt. Daarbij komen ook aspecten als duurzaamheid en circulariteit aan de orde.

Zet kantoorgebruikers in beweging met een uitgekiend ontwerp

Creëer een werkomgeving die aanzet tot actief en dynamisch gebruik: download het whitepaper ‘Kantoorgebruikers in beweging brengen’ om te zien hoe de gebruiker van uw ontwerp kan worden uitgedaagd om niet alleen een gezonde werkhouding aan te nemen, maar ook te bewegen.

Download nu het whitepaper ‘Kantoorgebruikers in beweging brengen’ door aan de rechterkant je gegevens in te vullen.

Reageer op dit artikel