de Architect zoekt stagiair(e)s!
Beeld David Meulenbeld

de Architect zoekt stagiair(e)s!

Word jij enthousiast van de nieuwste opgeleverde gebouwen? En ben je nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven op architectuur? Kom dan stage lopen op de redactie van de Architect.

de Architect bestaat al meer dan vijftig jaar. Elke dag werken we er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week vijf nieuwsbrieven en zo’n twintig (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 170 pagina’s, digizines én projectbezoeken is elke dag op de redactie anders.

Wil jij ons helpen bij de online positionering van de Architect? Wil je ontdekken wat de kracht van social media is? Wil jij jouw journalistieke vaardigheden verbeteren? Laat het ons weten. We zoeken iemand die een semester lang vier dagen per week beschikbaar is. We zoeken een stagiair(e) voor het eerste en tweede semester van het nieuwe collegejaar.

Een super gezellige redactie geeft je bij deze stage de ruimte om jouw interesses te verkennen. Tegelijkertijd leer je en sta je in contact met de actualiteit in de sector - aspecten die ik miste tijdens mijn bachelor Bouwkunde aan TU Delft en die me verder hebben geholpen in mijn verdere studiekeuze”
— Sandro van der Hulst

Wat we te bieden hebben:

  • Een leuk team om mee aan de slag te gaan
  • Toffe teammeetings in het hoofdkantoor in Zeist, waar we één à twee keer per week samen komen
  • Begeleiding bij het maken, publiceren en delen van artikelen en het bijdragen aan multimediaproducties
  • Begeleiding bij je stage-opdracht
  • Een groot netwerk binnen de Nederlandse architectuurwereld
  • Veel ruimte voor initiatief, we horen graag wat volgens jou beter zou kunnen
  • Een stagevergoeding
Ik heb ontzettend genoten van het werken in een leuk en betrokken redactie, waar veel ruimte is voor het uitwisselen van kennis én slechte grappen. Ik besef dat er weinig stages zijn zoals deze. Al met al een enorme aanrader voor iedereen die meer verdieping zoekt!”
— Hanyeh Mehdizadeh

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar hoofdredacteur Merel Pit op merelpit@vmnmedia.nl. Schrijf daarin waarom je wil bijdragen aan de Architect en de social media van de Architect, wat je graag wil leren, wat je belangrijkste tip voor ons is en wat je achtergrond is. Als je een tekst hebt waar je trots op bent, lezen wij die graag! Heb je eerst nog vragen dan kun je Merel ook mailen.

We horen graag van je!

De redactie van de Architect selecteert elke dag het belangrijkste nieuws. Heb je nieuws dat misschien voor ons interessant is? Mail dan naar redactiedearchitect@vmnmedia.nl.