de Architect zoekt stagiair(e)s

de Architect zoekt stagiair(e)s

Word jij enthousiast van de nieuwste opgeleverde gebouwen? En ben je nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven op architectuur? Kom dan stage lopen op de redactie van de Architect.

Al 50 jaar lang bestaat de Architect. Elke dag werken we er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week 5 nieuwsbrieven en zo’n 20 (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 200 pagina’s, digizines, projectbezoeken is elke dag op de redactie anders.

Wil jij ons helpen bij de online positionering van de Architect? Wil je ontdekken van de kracht van social media is? Wil jij jouw journalistieke vaardigheden verbeteren? Laat het ons weten. We zoeken iemand die een semester lang 4 dagen per week beschikbaar is. We zoeken een stagiair(e) voor het eerste en tweede semester van het nieuwe collegejaar.

'Tijdens mijn tijd op de redactie van de Architect heb ik meer geleerd dan ik van tevoren had kunnen denken. Ik heb geleerd op mensen uit het vak af te stappen en uitdagingen volledig aan te gaan. De stage biedt veel verdieping op je studie en ervaring in de praktijk.

Ik heb deel uit mogen maken van een leuk en inspirerend team. Hierbinnen heb ik de kans gekregen om mijn journalistieke en sociale skills te vergroten. Grote architectuur evenementen en toffe projectbezoeken horen er ook zeker bij. Zeg nou zelf: dat wil jij toch ook!'

Felice de la Torre y Rivas (stagiaire september t/m december 2021)

Wat we te bieden hebben:

  • Een leuk team om mee aan de slag te gaan
  • Toffe teammeetings in het hoofdkantoor in Zeist, waar we 1 à 2 keer per week samen komen
  • Begeleiding bij het maken, publiceren en delen van artikelen en het bijdragen aan multimediaproducties
  • Begeleiding bij je stage-opdracht
  • Een groot netwerk binnen de Nederlandse architectuurwereld
  • Veel ruimte voor initiatief, we horen graag wat volgens jou beter zou kunnen
  • Een stagevergoeding

'Ik heb ontzettend genoten van het werken in een leuk en betrokken redactie, waar veel ruimte is voor het uitwisselen van kennis én slechte grappen. Ik besef me dat er weinig stages zijn zoals deze, waarbij je zoveel leert over de verschillende perspectieven binnen het vakgebied en in de praktijk. Iets wat ik binnen mijn studie Bouwkunde miste. Al met al een enorme aanrader voor iedereen die meer verdieping zoekt!'

Hanyeh Mehdizadeh (stagiaire februari t/m juli 2021)

Ben je geïnteresseerd? Stuur  een e-mail naar hoofdredacteur Merel Pit op merelpit@vmnmedia.nl. Schrijf daarin waarom je wilt bijdragen aan de Architect en de social media van de Architect, wat je graag wilt leren, wat je belangrijkste tip voor ons is en wat je achtergrond is. Als je een tekst hebt waar je trots op bent, lezen wij die graag! Heb je eerst nog vragen dan kun je Merel ook mailen.

We horen graag van je!

De redactie van de Architect selecteert elke dag het belangrijkste nieuws. Heb je nieuws dat misschien voor ons interessant is? Mail dan naar redactiedearchitect@vmnmedia.nl.