Nieuwe aanbieder op projectmarkt voor hotels en recreatieparken

Nieuwe aanbieder op projectmarkt voor hotels en recreatieparken

Meubelfabrikant Dominari UAB breidt de dienstverlening uit naar de projectmarkt. Het bedrijf gaat bedden, slaapbanken en banken leveren aan hotels en recreatieparken.

“De uitbreiding naar de projectmarkt is een geweldige kans om ons klantenbestand uit te breiden en een gevarieerd productassortiment te presenteren", zegt Rolf Das, Central European Head of Business Development, bij Dominari. "De bedden, slaapbanken en banken zijn perfect voor hotels en recreatieparken en bieden zowel stijl als comfort aan gasten. Het meubilair is verkrijgbaar in een reeks materialen, kleuren en afwerkingen die passen bij elk ontwerpschema of decor.

Focus op duurzaamheid

Dominari UAB is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt in de meubelindustrie. In slechts tien jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de snelst groeiende meubelfabrikanten in Europa, bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.

In 2022 was de omzet maar liefst € 150 miljoen. “Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en klantenservice zijn we klaar voor blijvend succes in de komende jaren", aldus Das.

Nieuwe klanten

Volgens Das onderstreept de stap op de projectmarkt de toewijding om te voldoen aan de veranderende behoeften van zijn klanten en de meubelindustrie. “Wij geloven dat onze producten een uitzonderlijke combinatie van kwaliteit, comfort en stijl bieden die uitstekend past bij hotels en recreatieparken in heel Europa. We zijn verheugd om met deze nieuwe klanten samen te werken en kijken ernaar uit om sterke, langdurige relaties op te bouwen. Uiteraard blijven we investeren in innovatief design, duurzame materialen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat onze producten in de voorhoede van de markt blijven.”

Kwaliteitsnormen

Dominari, gevestigd in Panevėžys in Litouwen, is volgens Das een van de weinige volledig verticaal geïntegreerde meubelfabrikanten in Europa. Het bedrijf produceert zijn eigen schuim, veren, bed- en bankframes en zorgt voor de hoogste normen van kwaliteit en controle gedurende het hele productieproces.

Duurzaamheid

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf produceert elektriciteit via 11 hectare zonnepanelen en heeft plannen om windenergie toe te voegen aan zijn stroommix. De productie vindt plaats in vijf moderne fabrieken, met in totaal 200.000 vierkante meter productiefaciliteiten, en het bedrijf heeft meer dan 2.500 mensen in dienst.

Dit artikel is gesponsord door Dominari