Nominaties ARC22 Stedenbouw Award bekend
Vlnr: Buurtskap de Tuunen, Vitaal Nijmegen Winkelsteeg en Kleine Zennepark | Beeld vlnr: IC4U, PosadMaxwan en Okra & BRUT

Nominaties ARC22 Stedenbouw Award bekend

Voor de ARC22 Stedenbouw Award zijn genomineerd: Buurtskap de Tuunen op Texel door la4sale & Faro Architecten, Vitaal Nijmegen Winkelsteeg door PosadMaxwan en Kleine Zennepark in Brussel door OKRA Landschapsarchitecten en BRUT.

De jury van de ARC22 Stedenbouw Award bestaat uit Ivar Branderhorst, Deborah Lambert, Marieke Berkers en Patrick van Klooster. De genomineerden zijn volgens de jury een voorbeeld voor de vakgenoten, waarbij de plannen richting geven aan de uitwerking en tegelijkertijd ook ruimte bieden voor de ideeën van de architecten en ontwerpers.

Bekijk de video hieronder voor een indruk van het jurybezoek:

00:00
00:00/00:00

Op woensdagavond 2 november wordt de winnaar van de ARC22 Stedenbouw Award bekend gemaakt. Die avond vindt er in Amare, Den Haag een feestelijke avond plaats waar ook de andere ARC22 Awards worden uitgereikt.

Lees meer over

Perry de Kruif

Perry de Kruif

Stagiair

Perry de Kruif studeerde planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en doet daar nu een master architectuur- en stedenbouwgeschiedenis. Perry loopt stage bij de Architect. Momenteel schrijft Perry een scriptie over de overeenkomsten en verschillen in ruimtelijk ontwerp tussen video games en architectuur.