Gezocht: accountmanager de Architect

Gezocht: accountmanager de Architect

Wil jij helpen bij de groei van de Architect? Geloof jij in dit gave merk en kun je anderen daarvan overtuigen? En word jij enthousiast van een karrenvracht aan mogelijkheden waar je je salestalent op kunt uitleven? Solliciteer dan nu! Want we zijn op zoek naar een accountmanager bij de Architect.

Al vijftig jaar lang bestaat de Architect. Elke dag werkt de redactie er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week vijf nieuwsbrieven en zo’n twintig (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 200 pagina’s, digizines, de ARC Awards, podcasts, video’s en projectbezoeken.

De Architect is een van de grote merken van VMN media, het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 branches en niches. We inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, zeker waar het abonnementsmodellen, data, en online content betreft. Wij groeien en leren dagelijks en bieden je een veelzijdige uitdaging met volop ruimte voor ondernemerschap, flexibel werken en concreet meehelpen om de organisatie door te ontwikkelen. We zijn een vrij ‘platte’ organisatie met korte lijnen naar alle teams.

Als accountmanager werk je dagelijks in een leuk, informeel en hardwerkend team accountmanagers dat de afgelopen jaren veel successen heeft geboekt. Ook heb je veel contact met de redactie van de Architect om samen nieuwe kansen af te tasten. We zijn ambitieus en willen we nog meer groeien. Er ligt een leuke uitdaging voor jou klaar als accountmanager om hier deel van uit te mogen maken!

Wij zoeken een ondernemend en gedreven accountmanager die toe is aan een uitdagende volgende stap in zijn of haar carrière. Iemand die de komende jaren de advertentieomzet uit deze markt voor VMN media kan ontwikkelen en de business kan uitbouwen.

Wat zoeken wij in jou?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Accountmanager met ervaring in sales en je kunt als verkoper goed meedenken met organisaties en klanten adviseren op een consultatieve manier. Heb je saleservaring opgedaan in een andere rol of branche? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!
 • Ambitieuze en doortastende werkhouding, een enthousiasmerende persoonlijkheid die ervan houdt om te scoren
 • Affiniteit met online content en/of de mediabranche, ervaring is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Lef! Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar weet je zeker dat deze job je op het lijf is geschreven? Solliciteer dan ook

Wat bieden wij?

 • Je komt te werken in een ondernemende werkomgeving, waar jouw ideeën gewaardeerd worden en je de ruimte krijgt om deze te realiseren.
 • Een functie waar je nog veel kunt bouwen en veel initiatief kunt tonen.
 • Uiteraard bieden wij een goed salaris (max. €4.000,- bruto o.b.v. 36 uur) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze-budget van 12% dat je naar eigen inzicht kunt besteden en een uitstekende pensioenvoorziening.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Laptop en auto van de zaak
 • Een gloednieuw kantoor in Zeist waarbij je de mogelijkheid hebt om hybride te werken (ongeveer 2 dagen op kantoor, maar vaker naar kantoor komen mag ook!) met faciliteiten zoals (digitale) borrels en dart- & tafeltennisfaciliteiten

Je bent overtuigd! Mooi!

Solliciteer via de website (werkenbij.vakmedianet.nl) en stuur je sollicitatie met cv en motivatie t.a.v. Faysal El Morabit (recruiter). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angela Pasutto (Salesmanager) via email op angelapasutto@vakmedianet.nl of telefonisch op 06 12 74 56 62.