Unidek PasDak: Een passende oplossing voor iedereen

Unidek PasDak: Een passende oplossing voor iedereen

Wanneer een project snel gebouwd moet worden, is het handig als er op de bouwplaats zelf zo min mogelijk hoeft te gebeuren. Zagen is bijvoorbeeld erg tijdrovend. Gelukkig zijn er hiervoor tegenwoordig uitstekende oplossingen, zoals Unidek PasDak. Deze maatwerk zaagservice voldoet aan alle eisen, inclusief de nieuwste isolatienormen. Het bespaart de aannemer tijd en geld en zorgt bovendien voor minder afval.

Met Unidek PasDak heb je de vrijheid om daken te ontwerpen, die zelfs met hoek- en kilkepers eenvoudig te realiseren zijn volgens de laatste eisen. Het is een maatwerk zaagservice die dakelementen perfect op elkaar laat aansluiten. Dit maakt zagen op de bouwplaats overbodig en zorgt voor minder afval, perfecte luchtdichte aansluitingen en meer wooncomfort vanwege de hoge isolatiewaarden. Zo voldoe je moeiteloos aan de nieuwste isolatienormen. Bouwen met pasdak is een duurzame keuze die bijdraagt aan de realisatie van de BENG-eisen. Het bespaart de aannemer tijd en geld omdat er minder mankracht en kraantijd nodig is.

Unidek Dakelementen zijn uitermate geschikt voor een esthetisch indak-systeem bij zonnepanelen.”

De op maat gezaagde dakelementen zijn eenvoudig te combineren met zonnepanelen. Zo kun je natuurlijk kiezen voor zonnepanelen óp de pannen, maar Unidek Dakelementen zijn ook uitermate geschikt voor een esthetisch indak-systeem. De zonnepanelen worden dan direct op de dakelementen geplaatst en sluiten daardoor strak aan met de overige dakbedekking.

Unidek dakelementen worden standaard met een witte zichtzijde geleverd, dus de binnenzijde is netjes afgewerkt en direct gebruiksklaar. Voor een luxere afwerking met bijvoorbeeld stucwerk, verf of behang, hebben wij Unidek Aero DeLuxe in het assortiment. Deze dakelementen zijn voorzien van een Fermacell-gipsvezelplaat. Hierdoor is de binnenzijde direct klaar voor bijvoorbeeld stucwerk zonder dat hiervoor nog extra timmerwerk en gipsplaten nodig zijn.

Dit artikel is gesponsord door Kingspan Unidek.