Dit zijn de nominaties voor de ARC21 Interieur Award
Nominaties ARC21 Interieur Award

Dit zijn de nominaties voor de ARC21 Interieur Award

Hollandse Nieuwe, NOAHH & Ex Interiors en PUUR interieurarchitecten maken dit jaar kans op de beheerde ARC21 Interieur Award. Zij zijn genomineerd met respectievelijk het Bonnefanten Museum Maastricht, het Christelijk Lyceum Veenendaal en het Kantoor van PUUR interieurarchitecten. Juryvoorzitter Renée Borgonjen vertelt in deze video meer over de geselecteerde ontwerpen.

Voor de ARC21 Interieur Award viel er wat te kiezen voor de jury. Het was geen makkelijke opgave om van de vijftien uiteenlopende ontwerpen op de longlist tot de uiteindelijke drie nominaties van dit jaar te komen. De jury zocht een interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Op basis van de criteria innovatie, duurzaamheid, en het welzijn van de gebruiker springen onderstaande drie interieurprojecten er volgens de jury bovenuit.

Ben je benieuwd naar de genomineerde ontwerpen? In onderstaande video vertelt juryvoorzitter Renée Borgonjen je alles over de drie nominaties.

Op 18 november maakt de jury de winnaar bekend van de ARC21 Interieur Award. Dan worden ook de andere ARC21 Awards uitgereikt tijdens een feestelijke avond.

Jury

De jury van de ARC21 Interieur Award bestaat dit jaar uit Renée Borgonjen (voorzitter), Jeroen Dellensen, (i29), Elise Zoetmulder, (ZOETMULDER), Marieken Horsman, (PVH) en Charlotte Thomas (de Architect).

Bekijk de genomineerde projecten

Charlotte Thomas

Charlotte Thomas

Vakredacteur interieur & design

Charlotte Thomas (1992) is vakredacteur Interieur & Design. Ze studeerde af als kunst- en architectuurhistoricus. En heeft onder meer gewerkt bij Stroom Den Haag, Museum Het Schip, AFFR, Vice, Van Eesteren Museum en Galerie Bart. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen? Mail naar: charlottethomas@vmnmedia.nl