De Architect zoekt vanaf september en januari een stagiair(e)
Team de Architect

De Architect zoekt vanaf september en januari een stagiair(e)

Word jij enthousiast van de nieuwste opgeleverde gebouwen? En ben je nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven op architectuur? Kom dan vanaf september stagelopen op de redactie van de Architect.

Al 50 jaar lang bestaat de Architect. Elke dag werken we er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week 5 nieuwsbrieven en zo’n 20 (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 200 pagina’s, digizines, projectbezoeken en de ARC21 Awards is elke dag op de redactie anders.

Wil jij ons helpen bij de online positionering van de Architect? Wil je ontdekken van de kracht van social media is? En vind je het leuk om aan de slag te gaan met berichtgeving rondom de ARC21 Awards? Laat het ons weten. We zoeken iemand die een semester lang 4 dagen per week beschikbaar is. We zoeken een stagiair voor het eerste en tweede semester van het komende collegejaar.

Wat we te bieden hebben:

  • Een leuk team om aan de slag te gaan
  • Toffe teammeetings in het nieuwe hoofdkantoor in Zeist (momenteel werkt de redactie vanuit huis, maar hopelijk is er na de zomer meer mogelijk)
  • Begeleiding bij het maken, publiceren en delen van artikelen en het bijdragen aan multimediaproducties
  • Begeleiding bij je stage-opdracht
  • Een groot netwerk binnen de Nederlandse architectuurwereld
  • Veel ruimte voor initiatief, we horen graag wat volgens jou beter zou kunnen
  • Een stagevergoeding

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 1 juli een e-mail naar hoofdredacteur Merel Pit op merelpit@vakmedianet.nl. Schrijf daarin waarom je wilt bijdragen aan de Architect en de ARC21 Awards, wat je graag wilt leren, wat je belangrijkste tip voor ons is en wat je achtergrond is. Als je een tekst hebt waar je trots op bent, lezen wij die graag. Heb je eerst nog vragen dan kun je Merel ook mailen.

We horen graag van je!

Merel Pit

Merel Pit

Hoofdredacteur de Architect

Merel Pit (1981) is sinds januari 2021 hoofdredacteur van de Architect. Daarmee is ze terug op haar ‘oude nest’ waar ze in 2008 als vakredacteur haar carrière in de architectuurjournalistiek begon. Heb je input voor sterke verhalen? Mail haar op merelpit@vmnmedia.nl.