Project

Rabobank Vaart en Vechtstreek

Geen categorie

Rabobank Vaart en Vechtstreek heeft bij de nieuwbouw van het hoofdkantoor een document met uitgangspunten in de markt gezet met de vraag om daar een visie op inrichting voor te ontwikkelen. De basis voor het interieurconcept was ook Het Nieuwe Werken.

Rabobank Vaart en Vechtstreek

Deze vraag is aan meerdere inrichtingspartijen voorgelegd. Voor dit traject hebben we de samenwerking met een externe (interieur) architect gezocht om het interieurconcept vorm te geven. De bank heeft uiteindelijk voor ons complete inrichtingsconcept gekozen doordat we de beste vertaalslag hebben gemaakt. De balans tussen concept, investering en ervaring om een dergelijk project te managen sprak in ons voordeel. Naast de bank als opdrachtgever en de bouwkundig architect hadden wij als SKO een belangrijk aandeel in het bouwteam. In deze overlegstructuur hebben we een voorttrekkende rol gehad om het inrichtingsconcept te bepalen. De ruimtelijke indeling van open vlakken (kantoortuinen) tov. meer gesloten concentratieplekken en vergaderzones zijn daarmee vormgegeven. Ook de vertaalslag naar typen werkplekken, aanlandbenches en vergadersystemen is door ons gedaan. Er zijn door ons diverse indelingstekeningen en 3D aanzichten vervaardigd. Zodoende hebben we ook rekening kunnen houden met het technische aspect waar bv. de aansluitingen gerealiseerd moesten worden om de werkplekken te voorzien van stroom en data. Deze zaken zijn ook als technische onderlegger aangeleverd. Na het hele proces van voorstellen uitwerken en concretiseren hebben we conform de afgegeven planning geheel in eigen beheer de volledige plaatsing en montage (inhuizing) van alle inrichtingscomponenten verzorgd.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Hof van Otten 1
  • Plaats hardenberg
  • Projecttitel Rabobank Vaart en Vechtstreek
  • Projectarchitect(en) Den Hertog
  • Interieurarchitect Robiden Interieuradvies
  • Toeleveranciers true
  • Aanvang bouw 12-05-2016
  • Oplevering 09-01-2013
  • Opdrachtgever Rabobank
  • Ontwerpbureau Sko
Reageer op dit artikel