Project

Nieuwbouw Dalmec in Meerkerk

Geen categorie

De zoektocht naar balans in de compositie is het leidende motief in het ontwerp. Het donkere volume is aan de achterzijde verankerd aan de grond waarna het verder balanceert op een transparant plint. De schuine lijnen in de zijgevel versterken het effect van een oprijzend volume dat aan de voorzijde haar climax vindt bij een grote omkaderde glaspartij. De voorgevel richt zich als etalage op de naastgelegen A27. Het overstek aan de voorzijde vormt de entree.

Nieuwbouw Dalmec in Meerkerk

De kantoren, ondergebracht in een houten volume, vormen met de warme kleuren van het hout een helder contrast met de functioneel uitgevoerde showroom en werkplaats. Het beperkt aantal kleuren en materialen zorgt ervoor dat het gebouw op een krachtige manier spreekt.

Interieur Dalmec TROVIS architectuur

Ontwerp en realisatie

  • Projecttitel Nieuwbouw Dalmec in Meerkerk
  • Toeleveranciers false
  • Aanvang bouw 18-04-2013
  • Opdrachtgever Dalmec
  • Ontwerpbureau TROVIS architectuur bna
Reageer op dit artikel