Open for Discussion: For a Diverse and Inclusive Architecture

Open for Discussion: For a Diverse and Inclusive Architecture

Tot en met 2 juli 2021 organiseert het Curatorial Research Collective (CRC) de online gesprekkenreeks en tentoonstelling 'Open for Discussion: For a Diverse and Inclusive Architecture'.

De gesprekkenreeks gaat over diversiteit en inclusiviteit in de Nederlandse architectuur op zowel het gebied van onderwijs, de praktijk en de gebouwde omgeving. Naast Nederlandse gasten neemt er aan elk gesprek tevens een internationale gast deel om een perspectief van buitenaf op de Nederlandse architectuurcultuur met betrekking tot diversiteit / inclusiviteit te geven en kennis uit andere werelddelen in te brengen.

Sprekers zijn onder andere: Lara Schrijver, Carlos Weeber, Nathalie Frankowski, Pnina Avidar, Adam Nathaniel Furman, Setareh Noorani, Félix Madrazo, Lada Hrsak, Lucas LaRochelle en Jeroen Geurts.

De gesprekken zijn te volgen via Zoom (aanmelden) en / of op het YouTube kanaal van Casa Vertigo waar ze gelivestreamed worden en tevens terug te kijken zijn.

Meer informatie over data en sprekers

Sinds 2007 werkt Astrid de Wilde als (web)redacteur op de redactie van de Architect.
Naast het schrijven van het dagelijks (architectuur)nieuws, artikelen en een incidentele blog op de Architect.nl maakt zij ook de Whitepapers en is zij betrokken bij de printedities van de Architect.
Hiervoor was zij werkzaam bij onder andere Detail in Architectuur en Architectuur & BOUWEN.