3D printers gezocht

Het bedrijf Schone bakkes is na een succesvolle crowdfundcampagne begonnen met printen, steriliseren en distribueren van monturen voor spatmaskers. Verschillende ontwerpers en universiteiten hebben 3D-printers beschikbaar gesteld. De monturen worden gratis of tegen kostprijs geleverd.

Veel 3D-printers zijn op dit moment niet of minder in gebruik. Schone Bakkes gebruikt die apparaten om monturen voor spatmaskers te printen. Daarnaast bouwde het bedrijfje een UVC-lichtbak om de maskers te steriliseren. Een aantal universiteiten en ondernemers heeft zich aangesloten bij het initiatief. De maskers worden verspreid onder verzorgingstehuizen.

Het bedrijf Schone Bakkes neemt alleen geprinte monturen aan uit de regio Den Haag. Ze delen wel kennis met ontwerpers en ondernemers buiten die regio, mits zij van plan zijn de monturen gratis aan zorginstellingen te leveren.

In het onderstaande filmpje is te zien hoe een UVC-lichtbak wordt gemaakt om de monturen te steriliseren.

TUBE TUNNEL I UVC-lichtbak

BAM! ==== Tube Tunnel I is een feit! ==== De Schone Bakkes maskers gaan met zakje en al hier doorheen zodat ze na de chloor-dip-acties ook nog d.m.v. UVC licht gesteriliseerd op transport kunnen naar de zorgtehuizen.Met ongeloooofelijk veel dank aan Team UVC: Willem Verheij (WERKWINKEL) Jelle Mens, Erik Busking, Marinus, Matthijs Munnik, Petra Boonstra, Robbert Lievens, Simon Tillema, Stephen Picken, Jarno Burger, Bas, Vincent. Dank jullie wel!! Jullie zijn het licht aan het eind van de tunnel haha??

Gepostet von Schone Bakkes am Dienstag, 31. März 2020

Dit vind je misschien ook interessant