Gemeenschapshuis Westvleteren

Om de sociale cohesie binnen de gemeente te versterken wordt een gebouwencomplex (gaande van een 19de eeuws schoolgebouw en gemeentehuis tot een industriële aanbouw uit de jaren 1990) getransformeerd tot gemeenschapscentrum. Het dorpshuis wordt verjongd en aangepast aan de moderne gebruikseisen, met respect voor het milieu, de omgeving en de gebruikers, maar evenzeer met een eigenzinnig karakter.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Gemeentebestuur Vleteren en Provincie West-Vlaanderen

  • Ontwerpbureau

    atelier tom vanhee

  • Projectarchitect(en)

    Tom Vanhee

  • Oplevering

    25-08-2014

  • Programma

    herbestemming tot gemeenschapscentrum

  • Plaats

    Westvleteren

  • Voorlopig ontwerp

    30-08-2014

  • Definitief ontwerp

    30-08-2014

  • Aanvang bouw

    29-08-2014