Houten paviljoens als kantooruitbreiding De Nijs - LEVS architecten

Als uitbreiding voor bouwbedrijf De Nijs zijn twee kantoorpaviljoens gerealiseerd. LEVS architecten won de selectie met een focus op de specialiteiten van de aannemer: vakmanschap, elegante betonconstructies en houten puien en gevels. Sinds 2009 is het ontwerp meermaals aangepast, met een robuust en elegant gebouw als resultaat.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Bouwbedrijf M.J. De Nijs & Zonen

  • Ontwerpbureau

    LEVS architecten

  • Oplevering

    01-06-2016

  • Plaats

    Warmenhuizen

  • Adviseur installaties

    Hiensch Engineering

  • Aannemer

    Bouwbedrijf M.J. De Nijs & Zonen

  • Landschapsarchitect

    Vos Tuin en Landschap

  • Bouwmanagement

    Van Rossum

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    600

  • Aanvang bouw

    07-06-2016