Theaterpaviljoen Zonnewende – Reset architecture

In Gemeentebos Esscheweg is een theaterpaviljoen naar ontwerp van Reset architecture gerealiseerd. Het is onderdeel van een ensemble barakken die een groepsaccomodatie vormen voor schoolkampen, feesten, uitvoeringen andere activiteiten. Middels ongedwongen architectuur past het gebouw zich in een open ‘boskamer’. De polyvalente zaal biedt ruimte aan een theateropstelling met 200 plaatsen.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Stichting Groepsaccommodatie Zonnewende

  • Projectarchitect(en)

    Theo Mathijssen, Bas Lavrijssen

  • Oplevering

    01-07-2016

  • Aannemer

    v.d. Ven Bouwbedrijf

  • Bouwmanagement

    Frasp bouwadvies constructies

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    430m2

  • Definitief ontwerp

    01-06-2015

  • Aanvang bouw

    14-10-2016

  • Bouwsom inclusief installaties (€)

    326000,- euro (728,-/m2)