Winnaar ARC15 Architectuur: TR Residence in Knokke door Vincent van Duysen architects

In een polderlandschap vlak aan zee worden de zichten afgebakend door de bebouwde kustlijn. Een beperkt volume aan bomen en struiken en de centrale inplanting van de initiële boerderijgebouwen bepalen de structuur van het domein. Vincent van Duysen architects kreeg in deze geordende omgeving de opdracht een bestaande boerderij te vervangen door een nieuw landbouwbedrijf voor paardenkwekerij en fruitteelt.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    vertrouwelijk

  • Ontwerpbureau

    Vincent Van Duysen Architects

  • Projectarchitect(en)

    Vincent Van Duysen

  • Oplevering

    01-06-2015

  • Programma

    Gebouwen met gemengde functies

  • Plaats

    Knokke-Heist

  • Voorlopig ontwerp

    01-06-2015

  • Definitief ontwerp

    01-06-2015

  • Aanvang bouw

    15-09-2015