Project

Woonhuis Midlaren

Geen categorie

Aan één van de uitvalswegen van Midlaren staat een huis, ontworpen door B+O Architectuur en Interieur, dat voornamelijk uit hout is opgetrokken.

Woonhuis Midlaren

Door slim gebruik te maken van de binnenruimte versus de buitenruimte, heeft de architect over de gehele lengte extra ruimte gecreëerd. Doordat de dakhelling doorloopt, wordt er veel ruimte gecreëerd naast het huis dat voor verschillende doelen gebruikt kan worden: een overdekt terras, houtopslag, een plek voor de fietsen. Door deze flexibiliteit in ruimte om het huis, heeft de bewoner veel extra (leef) mogelijkheden.

 

De vorm van het huis sluit aan op de maten van de naast gelegen huizen. Daarnaast voelt het huis zich ook thuis in haar natuurlijke plattelandse omgeving in de provincie van Drenthe.

Opdrachtgever: Particulier
Architect: Pieter brink van B+O Architectuur en Interieur B.V.
Realisatie: 2001

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Tolhuisweg 37
  • Plaats Midlaren
  • Projecttitel Woonhuis Midlaren
  • Projectarchitect(en) Pieter Brink
  • Toeleveranciers false
  • Aanvang bouw 26-06-2013
  • Opdrachtgever Particulier
  • Ontwerpbureau B+O Architectuur en Interieur
Reageer op dit artikel