Project

Interieurontwerp Roorda Reclamebureau in Amsterdam

Geen categorie

Voor Roorda Reclamebureau ontwerpt Concern in een oude industriehal in Amsterdam een no-nonsense interieur.

De essentie van het ontwerp, in deze hal van 1250 m2 met shedkappen en vide, is een houten ‘loper’ die van de entree door de hal loopt en vervolgens als trap omhoog slingert tot in de boardroom.

Interieurontwerp Roorda Reclamebureau in Amsterdam

 

Op de loper staat een meubel van 15 meter lengte met daarin de receptie, maar ook lees- werk- en vergadertafels.

Multifunctionele meubel van 15 meter

Zo heeft deze hal een bijzondere invulling gekregen die het tot het unieke middelpunt van het bedrijf heeft gemaakt.

De kantoren zijn afsluitbaar met grote oranje vilten schuifdeuren, waardoor de mate van open of geslotenheid van deze werkplekken geheel door de gebruiker te bepalen is. Mede hierdoor heeft het pand een maximale transparantie gekregen, en baadt het overal in een zee van licht.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Willem Fenengastraat 13
  • Plaats Amsterdam
  • Projecttitel Interieurontwerp Roorda Reclamebureau in Amsterdam
  • Projectarchitect(en) Gilian Schrofer | Annelous Rosenstok
  • Aannemer GDS Timmerwerken | Roord Binnenbouw
  • Bruto vloeroppervlakte (m2) Ca. 1250 m2
  • Voorlopig ontwerp 01-09-2009
  • Definitief ontwerp 01-11-2009
  • Aanvang bouw 16-12-2010
  • Oplevering 01-01-2010
  • Opdrachtgever Roorda, Amsterdam
  • Ontwerpbureau Concern
Reageer op dit artikel