Project

Hoofdkantoor Van Leeuwen Buizen

Geen categorie

Het ontwerp voor gebouw en interieur is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, Interieurarchitect en landschapsarchitect. Samen met de aannemer en technisch adviseurs vormden zij het bouwteam.

Hoofdkantoor Van Leeuwen Buizen

De aannemer werd direct al bij het proces betrokken, zo waren uitvoeringstechniek en kosten bewaking al in de ontwerpfase onderdeel van het proces.

Stalen buizenproducent Van Leeuwen vroeg aan de architect en interieurarchitect een gebouw te maken, waarin de vele toepassingen van buizen goed tot zijn recht komen. Ook moest het duurzaam en energiezuinig zijn. Lugten Malschaert Architecten en interieurarchitect same-d maakten een ontwerp waarin de omringende natuur van de Oude Maas een grote rol speelt.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Lindtsedijk 120
  • Plaats Zwijndrecht
  • Projecttitel Hoofdkantoor Van Leeuwen Buizen
  • Projectarchitect(en) Francis Saris
  • Toeleveranciers false
  • Programma -
  • Voorlopig ontwerp 03-09-2012
  • Definitief ontwerp 03-09-2012
  • Aanvang bouw 03-09-2012
  • Oplevering 12-09-2011
  • Opdrachtgever VLOG
  • Ontwerpbureau Same-d
Reageer op dit artikel