Project

Getronics PinkRoccade

Geen categorie

Zoetermeer Zuid-Holland
Een kantoorcomplex met twee poorten voor een fietsroute door de wijk Rokkeveen en met een poort voor wandelroutes.

Getronics PinkRoccade

 

 

 

 

Het gebouw omhult één grote overzichtelijke stedelijke ruimte met als onderdelen: inritplein, entreeplein, watertuin en groentuin. Vanwege de beschreven stedenbouwkundige randvoorwaarden zijn de centrale entreehal en het entreeplein t.o.v. het maaiveld verdiept aangelegd. De fietsroute zweeft boven de verdiepte entreeplein-ruimte. Glazen liften en trappen zijn aan weerszijden van de hal door het glazen dak zichtbaar. Het vergaderblok boven de glazen entree bundelt het samengestelde gebouw tot één organisatie. Het niveau-verschil van 3 m. tussen inrit- en tuinzijde leidt tot prachtige wandelroutes met als attractie 3 sprongetjes c.q. trapjes. Een bezoek waard.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Plaats Zoetermeer
  • Projecttitel Getronics PinkRoccade
  • Toeleveranciers false
  • Voorlopig ontwerp 01-01-2006
  • Definitief ontwerp 01-01-2006
  • Aanvang bouw 04-05-2010
  • Oplevering 01-01-2006
  • Opdrachtgever LSI Project Investment Rotterdam
Reageer op dit artikel