Project

De Klimaatbeheerser

Geen categorie

‘Een werkplek zo prettig dat je er wel zou willen wonen’. Dat uitgangspunt gebruikt interieurarchitect Jeroen de Nijs voor het ontwerp van een showroom annex kantoor voor De Klimaatbeheerser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzaam klimatiseren van kantoren en woonhuizen.

De Klimaatbeheerser

 

Het nieuwe gebouw is onderscheiden met een nZEB-award, (nearly-zero-energy-building), een EU-norm waaraan in 2019 alle nieuwbouw moet voldoen.

De showroom annex kantoor is een stimulerende omgeving geworden die aanzet tot bewuster wonen en werken en waarin de zintuigen geprikkeld worden.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Skoon 74
  • Plaats Oostzaan
  • Projecttitel De Klimaatbeheerser
  • Projectarchitect(en) Jeroen de Nijs
  • Toeleveranciers false
  • Voorlopig ontwerp 28-08-2013
  • Definitief ontwerp 28-08-2013
  • Aanvang bouw 20-12-2013
  • Oplevering 03-12-2012
  • Opdrachtgever De Klimaatbeheerser BV
  • Ontwerpbureau Jeroen de Nijs BNI
Reageer op dit artikel