Project

ARC18: The Commons, Maastricht – Studio Modijefsky

Interieur

De basement van het restaurant van het Student Hotel in Maastricht. Juist omdat het een ruimte is met niet een speciale functie is, vrij met losse objecten erin- welke sculpturale vormen hebben en heldere lijnen/kleuren- dat werkt supergoed met de enorm theatrale betonnen constructie van het pand.

toelichting door Studio Modijefsky

Restaurant The Commons brengt een diverse mix van mensen, eten en drinken bij elkaar. Gelegen in de voormalige Sphinx keramiek fabriek met een interieur design dat gedurfd en levendig is. Speelse objecten, kleuren en elementen in combinatie met de industriële look – en dat verdeeld over 3 verdiepingen.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Sphinxcour 8, 6211 XZ Maastricht
  • Plaats Maastricht
  • Projecttitel The Commons
  • Projectarchitect(en) Esther Stam, Natalia Nikolopoulou, Sophie van Heijningen, Zahra Rajaei, Moene van Werven, Sofia Lali, Camille Bilon
  • Medewerkers Esther Stam, Natalia Nikolopoulou, Sophie van Heijningen, Zahra Rajaei, Moene van Werven, Sofia Lali, Camille Bilon
  • Aannemer Vithebo, Maastricht
  • Toeleveranciers Fiction Factory
  • Bruto vloeroppervlakte (m2) 975m²
  • Opdrachtgever The Student Hotel & The Commons
  • Ontwerpbureau Studio Modijefsky
Reageer op dit artikel