Project

Interieur hoofdkantoor BrandLoyalty – Architectuurbureau Voss

Interieur

Architectuurbureau Voss transformeerde een kleurloze jaren ’70 kantoorkolos aan de Koningsweg in s-Hertogenbosch tot een inspirerende ontmoetingsplek. Om het gedateerde kantoorgebouw te vernieuwen zijn er 3 grote vides gemaakt. Deze brengen licht, ruimte en dynamiek tot in het hart van het gebouw.

Interieur hoofdkantoor BrandLoyalty – Architectuurbureau Voss

Het nieuwe kantoor biedt behalve ruimte aan 320 werkplekken met de gebruikelijke faciliteiten ook ruimte aan restaurants, een barista bar, een auditorium, een experience ruimte, cursusruimten en sportfaciliteiten. Het kantoor is geheel ingericht naar de filosofie van Brand Loyalty waarbij er veel aandacht is voor sfeer, ontmoeting en een comfortabele, huiselijke werkplek.

De entree en de gehele begane grond ademen de sfeer van een hotellobby. Open, licht met diverse plekken om samen te zitten, te overleggen of te eten. In het oog springen een aantal blikvangers zoals de waterbron en een volledig groene wand bij het restaurant. De sfeer kon tot in detail worden doorgevoerd doordat Architectuurbureau Voss veel meubilair inclusief de werkplekken speciaal voor dit project heeft mogen vormgeven. Dit heeft een eigentijds kantoorgebouw opgeleverd met een heel eigen karakter waarin rust en ruimtelijke sensatie een harmonisch geheel vormen.

Foto’s: Guido Erbring, Bert Voss
Tekst: Architectuurbureau Voss als ARC16 Awards inzending

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Projecttitel ARC16: Interieur hoofdkantoor BrandLoyalty - Architectuurbureau Voss
  • Projectarchitect(en) Bert Voss
  • Programma kantoor
  • Oplevering 04-03-2016
  • Opdrachtgever BrandLoyalty
  • Ontwerpbureau Architectuurbureau Voss
Reageer op dit artikel