Ninke Happel - Voorzitter

Ninke Happel studeerde architectuur en omgevingspsychologie aan de TU Delft en de KU leuven. In 2007 startte Happel Cornelisse Verhoeven, een architectenbureau dat werkt aan een breed portfolio van renovaties, restauraties, herbestemmingen en nieuwbouw van publieke gebouwen, woongebouwen en openbare interieurs in Nederland en België. Naast de werkzaamheden voor HCVA geeft ze regelmatig lezingen in binnen- en buitenland, is ze voorzitter van Stichting Jos. Bedaux, lid van Platform Woonopgave en heeft ze de coöperatieve vereniging Het Rotterdams Woongenootschap geïnitieerd.

Ninke Happel - Voorzitter

Marieke Korver

Marieke Korver is senior interieurarchitect en directielid bij het     architectenbureau van De Twee Snoeken in ’s-Hertogenbosch. Daarvoor    werd ze opgeleid als interieurarchitect op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en volgde ze de minor Kunst en Ondernemen aan de Universiteit Leiden. Recentelijk werkte Korver onder meer aan de vernieuwbouw van het monumentale kantoorpand van Bouwbedrijf Berghege in Oss, dat in 2021 als enige renovatieproject werd bekroond met een nominatie voor ‘BNA Beste Gebouw van het jaar’ en een tweede plaats won in de publieksprijs.

Marieke Korver

Tracy Metz

Tracy Metz is journalist, auteur, podcastmaker en dagvoorzitter. Zij komt oorspronkelijk uit Californië maar heeft zich in Nederland gevestigd, waar ze schrijft en spreekt over onze verhouding tot de gebouwde en natuurlijke omgeving. Zij schrijft voor NRC en de Architect en maakt podcasts over water, zoals ‘Nattigheid’ voor BNR en ‘Water Talks’ voor het ministerie van I&W. In 2016 werd haar de Maaskantprijs toegekend voor haar bijdrage aan het publieke debat. Haar Amerikaans achtergrond geeft ze vorm met haar werk als directeur van het John Adams Institute, het onafhankelijke podium voor Amerikaanse cultuur in Nederland.

Tracy Metz

Mark Timo

Mark Timo is de founder van De Interieur Club. Bij De Interieur Club – het grootste platform voor interieurprofessionals van Nederland en België - verbindt en inspireert Mark Timo met De Interieur Club Podcast, de netwerkborrels voor de interieurbranche en De Interieur Business Club. Mark Timo is een echte ondernemer in de interieurbranche, vorig jaar lanceerde hij zijn vloerkledencollectie, onlangs een kennisspel voor interieurliefhebbers - De Interieur Quiz - en op 1 maart lanceerde hij een nieuwe website om vacatures uit de interieurbranche samen te brengen genaamd Interieur Carrière.

Mark Timo

Charlotte Thomas - Secretaris

Charlotte Thomas is vakredacteur Interieur & Design. Ze studeerde af als kunst- en architectuurhistoricus. En heeft onder meer gewerkt bij Stroom Den Haag, Museum Het Schip, AFFR, Vice, Van Eesteren Museum en Galerie Bart.

Charlotte Thomas - Secretaris