Meld je aan voor de maandelijkse 'Nieuwsbrief Ontwerppraktijk'
Abonneer je op de nieuwe nieuwsbrief van de Architect: Ontwerppraktijk!

Meld je aan voor de maandelijkse 'Nieuwsbrief Ontwerppraktijk'

De redactie van de Architect start een nieuwe nieuwsbrief over de ontwerppraktijk. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks op zondagochtend verstuurd, net als de nieuwsbrieven over architectuur, stedenbouw en interieur. Een perfect moment voor bezinning op je bureau en je vakgebied.

Met de nieuwsbrief ontwerppraktijk belicht de redactie onderwerpen die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van architectenbureaus. De redactie maakt al geruime tijd verhalen over deze onderwerpen, bijvoorbeeld in artikelen en podcasts over de tendercultuur, honoraria, leiderschap, werkcultuur en nationale regelgeving zoals de MilieuPrestatieGebouwen (MPG).  

Stuk voor stuk relevante onderwerpen die we graag nog beter voor het voetlicht brengen door ze te bundelen in een maandelijkse nieuwsbrief voorzien van een voorwoordje door een van onze redacteuren.  

Meld je hier aan voor de ‘Nieuwsbrief Ontwerppraktijk’.

Andere maandelijkse nieuwsbrieven

Wil je ook de andere maandelijkse nieuwsbrieven ontvangen? Meld je ook aan.

De redactie van de Architect selecteert elke dag het belangrijkste nieuws. Heb je nieuws dat misschien voor ons interessant is? Mail dan naar redactiedearchitect@vmnmedia.nl.