Eindeloze ontwerpmogelijkheden met Mosa Shapes

Nieuw in het portfolio van Mosa en onderdeel van de Core Collection zijn innovatieve, modulaire vormen. Hiermee voegt Mosa een nieuwe dimensie toe aan het ontwerpen van oppervlakken door eindeloze ontwerpmogelijkheden te bieden.

Shapes

De innovatieve vormen variëren van cirkels en driehoeken tot vormen om ze met elkaar te verbinden. Met deze vormen is alles mogelijk: van krachtige oppervlakken met dynamische driehoekige tegels tot rustgevende en tijdloze oppervlakken met vierkante tegels, en van oppervlakken met rechthoekige tegels die de blik in een bepaalde richting sturen tot zachte, speelse en organische oppervlakken met ronde tegels.

Vrijheid

De tegelvormen van Core Collection bieden ongekende vrijheid. Alle tegels zijn modulair, zodat ze kunnen worden gecombineerd om het juiste effect te bereiken en de juiste sfeer te creëren voor elk ontwerp en doel. Alles is mogelijk: van krachtige oppervlakken met dynamische driehoekige tegels tot rustgevende en tijdloze oppervlakken met vierkante tegels, en van oppervlakken met rechthoekige tegels die de blik in een bepaalde richting sturen tot zachte, speelse en organische oppervlakken met ronde tegels.

Modulair tegelsysteem

Mosa’s tegelvormen en holistische benadering zijn speciaal ontwikkeld in een slim en ultra-efficiënt systeem om het creatieve proces te vereenvoudigen. Architecten en ontwerpers kunnen met dit systeem verschillende vormen en formaten combineren tot een krachtig, strak eindresultaat. Het zorgt er bovendien voor dat al het materiaal wordt gebruikt en dat er geen snijafval ontstaat bij het maken van patronen.

MosaShapes Tool

Met de Shapes tool op de website van Mosa ziet u hoe patronen met tegelvormen een belangrijke rol spelen bij de perceptie van schaal en vorm in een ruimte. Tot slot kunt u uw resultaat downloaden of uw patroon bewerken in de Mosa Pattern Generator.

Mix en match

Ontwerpers kunnen hun eigen mix en match selectie samenstellen uit Core Collection-tegels. Mosa biedt een uitgebreid aanbod combinaties kleuren, texturen, formaten en vormen. Deze patronen zijn speciaal gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van ontwerpers en om hun selectieproces te stroomlijnen. Ze kunnen kant-en-klaar worden gebruikt, maar ook zelf worden aangepast.

Mosa

Duurzame tegels

In lijn met Mosa’s voortdurende inzet om een bijdrage te leveren aan milieu en maatschappij hebben de producten van Core Collection het Cradle to Cradle® Silver-certificaat. Daarnaast betekent het slimme, modulaire ontwerp van de tegelvormen dat al het materiaal wordt gebruikt en dat er geen snijafval ontstaat in het productieproces.

Dit artikel is gesponsord door Mosa