Samengestelde dubbelzijdige kast THE UPCYCLE COLLECTION

ARC20: Frisian Campus RUG met THE UPCYCLE COLLECTION - Louise Cohen | polyvalent designer

Een duurzaam gerenoveerd monumentaal gebouw, dat ruimte biedt aan studenten die duurzame internationale oplossingen zoeken, ingericht met een duurzame collectie gemaakt van het afval en overschot van kringloopwinkels. THE UPCYCLE COLLECTION wordt in opdracht gemaakt op inclusieve circulaire werkplaatsen bij een netwerk van kringloopwinkels. Uitgangspunt is de diversiteit van vormen van bijvoorbeeld een enkele stoel of kast die in een kleurfamilie van 12 kleuren een verband krijgen. Zo worden afdankers weer woest aantrekkelijk en functioneel.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Rijksuniversiteit Groningen

  • Ontwerpbureau

    Louise Cohen | polyvalent designer

  • Programma

    kantine personeel, studieplekken studenten, studiehoeken, ontvangst entree, bibliotheek en plantentafel

  • Plaats

    Leeuwarden

  • Aannemer

    Dijkstra Draaisma Dokkum

  • Netto vloeroppervlakte (m2)

    1200