Laatste week! Stuur nu je project in voor de ARC20 Awards
Alle winnaars van de ARC19 Awards op het podium van Podium West Beeld JW Kaldenbach

Laatste week! Stuur nu je project in voor de ARC20 Awards

We gaan de laatste week in van de inzendingen voor de ARC20 Awards. Hebben jullie het afgelopen jaar een mooi project neergezet? Stuur dan nu nog in voor de categorieën Architectuur, Stedenbouw, Interieur, Meubel, Detail en Innovatie! Uiterste datum om in te zenden is aanstaande vrijdag 28 augustus.

Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. Deze serie prijzen belichten het allerbeste werk in de categorieën Architectuur, Stedenbouw, Interieur, Meubel, Detail en Innovatie. Daarnaast zijn er prijzen voor Jong Talent en Oeuvre.

Deelname aan de ARC20 Awards is gratis en insturen kan tot en met 28 augustus 2020. Je hebt dus nog een week om in te zenden voor een of meerdere van de categorieën.

Stuur direct een project in >

Wist je dat?

Het insturen van één project voor meerdere categorieën is toegestaan. Vul wel voor elke categorie een apart formulier in en zorg er in dat geval voor dat elke inzending aansluit bij de uitvraag van de specifieke categorie.

En hebben jullie dit jaar meerdere projecten gerealiseerd? Dan kan je die natuurlijk allemaal insturen voor de ARC20 Awards.

Let op!

Maak je bestanden alvast kleiner (maximaal 3000 pixels) voor het uploaden. Alle foto's, tekeningen en pdf's samen mogen maximaal 100 MB groot zijn!

Stuur direct een project in >

Voorwaarden

Bij Architectuur, Interieur en Detail zijn we op zoek naar gebouwen die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2019 en 31 juli 2020.

Bij Stedenbouw zoeken we naar stedenbouwkundige plannen die zijn gemaakt in de periode van 1 januari 2019 tot 31 juli 2020. Het gaat om de plannen, deze hoeven nog niet in uitvoering of uitgevoerd te zijn.

Bij Meubel kijken we naar ontwerpen die zijn gecreëerd tussen 1 januari 2019 en 31 augustus 2020. Als ze reeds in productie zijn genomen, dan was dat niet voor 1 januari 2019.

En bij Innovatie vragen we om projecten die zijn ontworpen of gerealiseerd tussen 1 augustus 2019 en 31 juli 2020.

Vragen?

Neem voor vragen over je inzending contact op met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl.

Voor vragen over een specifieke categorie kan je contact opnemen met Harm Tilman via harmtilman@vakmedianet.nl.

Partners ARC20 Awards

Dit jaar worden in acht categorieën prijzen uitgereikt en dat zou niet mogelijk zijn zonder de zeer gewaardeerde samenwerking met en ondersteuning door onze partners.

De redactie van de Architect wil dan ook haar dank uitspreken aan Tarkett, Rohde & Grahl, Casala, Oniro, Kubus, Jung en Kingspan Insulation & Kingspan Geïsoleerde Panelen.

Stuur direct een project in voor de ARC20 Awards >

Marieke Giele

Marieke Giele

Marieke Giele (1993) studeerde Architectuur aan de TU Delft. Een deel van haar studie volgde ze aan de TU Graz in Oostenrijk. Zij liep stage bij KCAP Architects&Planners. Van 2015 tot 2022 was zij werkzaam als vakredacteur bij de Architect. Tegenwoordig werkt Marieke bij Mei Architects and planners.