Provada en Vastgoedmarkt lanceren online talkshow over impact corona

Provada en Vastgoedmarkt lanceren online talkshow over impact corona

PROVADA & Vastgoedmarkt lanceren op 16 en 17 juni 2020 een serie talkshows over de impact van corona op de toekomst van Nederland. Talk of the Town is het eerste, volledig digitale actualiteitenprogramma met gasten uit het bedrijfsleven, wetenschap en politiek.

Onder leiding van presentator Tom van ‘t Hek en Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan bespreken inspirerende gasten de maatschappelijke en economische impact van de coronacrisis op de vastgoedsector en de samenleving in zijn geheel. De vraag die tijdens de talkshows centraal staat is: hoe ziet de toekomst er na corona uit op het gebied van wonen, werken en winkelen? Deze talkshows streamen we live vanuit de rooftopstudio van Capital C in Amsterdam.

Leiderschap

In crisistijden staan echte leiders op. Wie gaan ons door deze crisis loodsen? En hoe zorgen we ervoor dat we lessen trekken uit deze coronacrisis en straks dingen echt anders gaan doen? In de eerste aflevering op 16 juni staat daarom het thema Leiderschap centraal. Welk type leider hebben we nu nodig? De directieve leider, type-Trump, of de empathische leider met oog voor de samenleving en gezondheid? Of misschien wel een combinatie van die twee?

Inspirerende leiders en topondernemers uit de vastgoedwereld en daarbuiten zullen hun ervaringen in deze coronacrisis delen. Hoe gaan zij om met de verwachte impact van corona én hoe zorgen ze ervoor dat ze de kansen goed benutten?

PROVADA Live

PROVADA Live is het digitale podium voor de Nederlandse vastgoedmarkt waar kennisdeling en netwerken centraal staan. De online talkshows zijn het begin van de nieuwe programmering. PROVADA Live biedt in samenwerking met partners & standhouders een doorlopend online programma dat zich onderscheidt door kwalitatieve content, livestream talkshows, rondetafelgesprekken, webinars en mogelijkheden om 1-op-1 te netwerken.

Klik hier voor meer informatie