Hanwha door UNStudio. Beeld Rohspace

Modernisering binnen- en buitenkant Hanwha hoofdkantoor, Seoul - UNStudio

De complete make over van het hoofdkantoor van Hanwha in Seoul is een feit. Met deze renovatie voldoet het hoofdkantoor van ’s werelds marktleider op het gebied van zonnepanelen, aan de modernste duurzaamheidseisen. Door een efficiënte bouwmethode hebben UNStudio en Hanwha er tevens voor kunnen zorgen dat de werknemers geen hinder van de verbouwing hebben ondervonden.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Hanwha Group

  • Ontwerpbureau

    UNStudio

  • Projectarchitect(en)

    Ben van Berkel, Astrid Piber met Ger Gijzen, Marc Salemink, Sontaya Bluangtook en Martin Zangerl, Hyoseon Park, Gabriele Decandia, Andrea Wong, Daniele de Benedictis, Luke Tan, Jooyoun Yoon, Nina Soltani, Albert Gnodde, Shuang Zhang, Yi-Ju Tseng, Alberto Martinez, Philip Knauf

  • Samenwerkende architect

    Gansam Partners, http://www.gansam.com

  • Landschapsarchitect

    Loos van Vliet Amsterdam