Kantoorgebouw Staatsbosbeheer in Lelystad door Van Veen Architecten. beeld Luuk Kramer

Uitvoeringskantoor Staatsbosbeheer Lelystad - Van Veen Architecten

Van Veen Architecten realiseerde een nieuw gebouw voor Staatsbosbeheer dat is gelegen naast de Oostvaardersplassen. Het concept is gebaseerd op het principe van een traditionele kop-hals-romp-boerderij. De opbouw bestaat uit drie functionele delen: kantoor – facilitair – schuur.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Staatsbosbeheer

  • Ontwerpbureau

    Van Veen Architecten, Rotterdam

  • Projectarchitect(en)

    Evelien van Veen

  • Medewerkers

    Robby Smith

  • Oplevering

    januari/februari 2020

  • Plaats

    Lelystad

  • Adviseur constructie

    Bureau bouwkunde Nederland

  • Adviseur installaties

    Bureau bouwkunde Nederland

  • Adviseur bouwfysica

    Bureau bouwkunde Nederland

  • Aannemer

    Hedibouw

  • Interieurarchitect

    Draaier installatietechniek B.V.