Monografie Stedenbouw

Nieuw per 2019: ieder kwartaal introduceren we drie monografieën (digitaal). Alle monografieën, die circa 60 pagina’s tellen, zijn gratis toegankelijk voor abonnees van de Architect. Niet abonnees kunnen de monografie van de Architect bestellen. Los of in combinatie met de nieuwste editie van magazine de Architect.

Jo Coenen – maart 2019 NU 50% introductiekorting!

Jo Coenen is een van de meest succesvolle stedenbouwkundige ontwerpers van deze tijd. Tot de bekendste plannen van zijn bureau behoren de Vaillantlaan in de Haagse Schilderswijk, het KNSM-eiland in Amsterdam, Ceramique in Maastricht, Centrum Zuid Tilburg en Smalle Haven Eindhoven. Einde vorig jaar leverde hij in Utrecht de eerste fase van het Leidsche Rijn Centrumplan op. Centraal in al deze plannen staat de kwaliteit van de stedelijke ruimte. Coenen toont zich nadrukkelijk een regisseur die in het proces van stedelijke transformatie de samenhang tussen stedenbouw en architectuur opzoekt en bewaakt.

In deze monografie vind je naast een selectie van de belangrijkste plannen, een inleiding op zijn werk en een interview met Jo Coenen. Ruim 60 pagina’s inspiratie!

Abonnees van de Architect krijgen gratis online toegang tot de monografie. Lees, luister en bekijk >
Geen abonnee? Bestel de Monografie Architectuur los of samen met het 200 pagina’s dikke magazine. Bestel direct >


Bestel de versie naar keuze

Monografie Architectuur & Magazine de Architect – maart 2019
van € 75,- / ter introductie voor € 37,50 Bestel direct >

Monografie Architectuur
van € 45,- / ter introductie voor € 22,50 Bestel direct >


Bekijk ook onze andere monografieën

Lees, luister en bekijk >