Parkgebouw de Veentjes - JCR Architecten

Toelichting JCR Architecten - Het nieuwe woongebouw aan de Veentjes is een parkgebouw die zich alzijdig ontvouwd met zijn terrassen naar het park en de stad. Het gebouw geeft een geheel nieuwe dimensie aan de omgeving door nieuwe verbindingen te maken en de straten weer nieuw elan te geven. Het gebouw heeft een open karakter doordat de terrassen rondom liggen en de grote glazen puien die daar aan liggen. Het groen van het park wordt om het gebouw doorgezet en ook het gebouw is ontworpen als een grote veranda die op diverse plekken begroeiing krijgt. Hiermee is het gebouw niet alleen energiezuinig en duurzaam in gebruik, maar ook een stedelijke reparatie. Onze doelstelling is een krachtige impuls aan het hele gebied te geven.

Dit artikel verder lezen?

  • Maak een account aan en lees direct verder
  • Lees elke maand 2 artikelen gratis
  • Binnen 1 minuut geregeld

Direct een account aanmaken