Basisschool de Linde in Zarren (Kortemark) door FELT architecture & design. Beeld Stijn Bollaert

Kleurrijk en ingetogen: Basisschool De Linde in Zarren - FELT architecture & design

Achter een bestaande kleuterschool bouwde FELT in Zarren een nieuwe basisschool met sporthal. De nieuwbouw is compact gehouden, waardoor er ruimte is voor een groot schoolplein tussen de twee gebouwen in. Tegelijkertijd ontstaat zo een nieuwe verbinding met het dorpscentrum en de Zarrenvallei.

Projectgegevens

  • Ontwerpbureau

    FELT

  • Medewerkers

    Jasper Stevens, Karel Verstraeten, Adrian Verhoijsen, Bram Denkens, Valerie Maes, Elise Candry, Jan Haerens

  • Plaats

    Zarren (Kortemark)

  • Adviseur constructie

    BAS

  • Adviseur installaties

    Henk Pijpaert engineering

  • Landschapsarchitect

    Studio Basta

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    1770 vierkante meter