Havic Kantoormeubelen richt nieuwe pand Van Dijk Groep in

Havic Kantoormeubelen richt nieuwe pand Van Dijk Groep in

Het beste van drie werelden combineren, dat was het doel van de samenwerking tussen STRK Interior Design, Aldenhoven Interieurwerken en Havic Kantoormeubelen bij het inrichten van het nieuwe pand van de Van Dijk Groep in Gemert.

Havic Kantoormeubelen richt nieuwe pand Van Dijk Groep in
Havic Kantoormeubelen richt nieuwe pand Van Dijk Groep in

Moderne en ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen, vormgegeven met een strak design, vormen de basis van dit nieuwe pand. Belangrijk hierbij is dat de verschillende componenten op elkaar aansluiten. De kantoormeubelen, de gekozen vloer, de bekleding van wanden en de architectuur van het pand. Het voorkomt dat ruimtes een rommelige uitstraling krijgen, iets wat de productiviteit van medewerkers vermindert. Niemand vindt het immers prettig om in een onrustige omgeving te werken!

Samenwerking tussen drie ervaren partijen

Een nieuw pand inrichten is makkelijker, wanneer je hier de juiste partijen bij betrekt. Havic Kantoormeubelen adviseert en levert ergonomisch verantwoorde oplossingen voor bedrijfspanden. Iets wat in de huidige tijd steeds belangrijker wordt! Wanneer medewerkers lange tijd achter hun bureau zitten, is het van groot belang dat deze op de juiste hoogte kan worden ingesteld en dat staand en zittend werken kan worden afgewisseld. Het voorkomt pijnlijke en stijve gewrichten.

STRK Interior Design heeft zich in het geval van de inrichting van het pand van de Van Dijk Groep gericht op het ontwerp van het interieur. Hierbij sterk rekening houdend met de door Havic Kantoormeubelen aangedragen ergonomische oplossingen.

Verbinding tussen verschillende ruimtes

Bij het inrichten van een pand kan het interessant zijn om afzonderlijke ruimtes te voorzien van een eigen stijl. Dit gebeurt veel bij verzamelpanden, waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Om te voorkomen dat een bedrijfspand hierdoor onoverzichtelijk wordt, is het essentieel om een gemeenschappelijke factor te behouden.

In het nieuwe pand van de Van Dijk Groep is gekozen om het centrale atrium en een grote trap aan te houden als de verbindende factor. Het toont de bezoeker dat de verschillende onderdelen van de Van Dijk Groep met elkaar zijn verbonden zijn en laat het pand z’n unieke karakter behouden.

Combinatie van verschillende materialen

Niet alleen kan er worden gevarieerd in de stijlen binnen afzonderlijke ruimtes. Ook kan gebruik worden gemaakt van verschillende materialen. Bijvoorbeeld: combineer het hout in een landelijke ruimte met staal in een industrieel ingericht kantoor.

Doordat Havic direct samenwerkt met de fabriek, kunnen meubels voor het nieuwe pand van de Van Dijk Groep op maat worden gemaakt. Het betekent dat de stoffen van kantoormeubelen naadloos aansluiten bij de gebruikte materialen voor de wandbekleding, stoelen en akoestische panelen. Deze panelen dragen bij aan een verbeterde akoestiek, wat voorkomt dat collega’s hinder van elkaar ondervinden wanneer er wordt overlegd.

Dit artikel is gesponsord doorHavic kantoormeubelen.