interieur nieuwbouw gemeentehuis Aalst-Waalre door Burobas

ARC18: Multifunctioneel Gemeentehuis Waalre - Burobas

De nieuwbouw in de bossen van Waalre is een open huis waarvan het interieur naadloos over gaat in de prachtige bosrijke omgeving. Er is een omgeving ontworpen waarin burgerzaken, de bibliotheek, en de foyer van de theaterzaal natuurlijk samen gaan in een gastvrije ambiance.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Gemeente Waalre

  • Ontwerpbureau

    De Twee Snoeken, ’s-Hertogenbosch

  • Medewerkers

    Bas van Rooij, Bas Lamers, Jacco Selles

  • Oplevering

    december 2017

  • Adviseur constructie

    van de Laar, Eindhoven

  • Adviseur installaties

    Nelissen, Eindhoven

  • Adviseur bouwfysica

    Nelissen, Eindhoven

  • Interieurarchitect

    Burobas, Eindhoven

  • Landschapsarchitect

    Houtman + Sander, Den Dungen