Hoofdkantoor V&D in Amsterdam door C4ID

Het nieuwe hoofdkantoor of Service Center is het kloppend hart van warenhuisketen V&D. C4ID interieurarchitecten uit Hilversum heeft voor de organisatie een interieur ontworpen dat geheel is opgetrokken in de huisstijl kleuren zwart, wit, zilver en donker hout. Het heeft open en creatieve werkplekken, sample spaces, mock-up rooms, proefwinkels en de nieuwste versie van LaPlace.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    V&D, Amsterdam

  • Ontwerpbureau

    C4ID interieurarchitecten bv, Hilversum

  • Projectarchitect(en)

    Casper Schwarz en Geert Kok

  • Oplevering

    01-07-2009

  • Plaats

    Amsterdam

  • Adviseur installaties

    Blokzijl Installatietechniek, Almere

  • Aannemer

    Bouwbedrijf Belmer, Almere

  • Interieurarchitect

    C4ID interieurarchitecten, Hilversum

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    11.500 m2

  • Voorlopig ontwerp

    01-10-2008

  • Definitief ontwerp

    01-01-2009

  • Aanvang bouw

    15-06-2010

  • Bouwsom inclusief installaties (€)

    €5 miljoen