Kantoor TBWACompany Group in Amsterdam door AbrahamsCrielaers

AbrahamsCrielaers werd gevraagd door TBWACompany Group om de nieuwe huisvesting zo in te richten dat de medewerkers meer met elkaar samenwerken. Uitgangspunt van het interieurontwerp is een vide met houten centrale trap, die niet alleen de verdiepingen met elkaar verbindt, maar van de interieurontwerpers een veel grotere taak toebedeeld heeft gekregen in het nieuwbouwpand.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    TBWA\, Amsterdam

  • Ontwerpbureau

    AbrahamsCrielaers, Blaricum

  • Oplevering

    01-02-2010

  • Plaats

    Amsterdam

  • Adviseur installaties

    De Bosman Bedrijven Amersfoort

  • Aannemer

    Bouwteam GC, Delft

  • Interieurarchitect

    AbrahamsCrielaers, Blaricum

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    8800 m2

  • Voorlopig ontwerp

    01-11-2008

  • Definitief ontwerp

    01-11-2008

  • Aanvang bouw

    08-06-2010

  • Bouwsom inclusief installaties (€)

    €2,5 miljoen