ARC14 inzending: Stadhuis Almere

In het interieurontwerp voor stadhuis Almere zijn alle balies, open en gesloten, alsook de wachtruimten door Fokkema & Partners Architecten in een open ruimte georganiseerd om aan de nieuwe eisen op gebied van dienstverlening te voldoen. Naast de herinrichting van de plattegronden, waarbij de publieksbalies nu naast de entree zijn geplaatst, is de uitstraling van het stadhuis compleet veranderd.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    gemeente Almere

  • Ontwerpbureau

    Fokkema & Partners Architecten

  • Projectarchitect(en)

    Laura Atsma

  • Oplevering

    30-09-2013

  • Programma

    publieksbalies, trouwkamer, wachtruimte en back office

  • Plaats

    Almere

  • Voorlopig ontwerp

    23-08-2014

  • Definitief ontwerp

    23-08-2014

  • Aanvang bouw

    12-12-2014