Project

Forbion Naarden – DZAP

Interieur

Forbion, een investeerder in innovatieve healthcare start-ups, groeide uit hun huidige jasje. Daarom was er behoefte aan uitbreiding van hun huidige kantoorruimte. Het Forbion team werkte voorheen op de tweede verdieping van ongeveer 500 m2. Hier hebben wij de eerste verdieping met nog eens 500 m2 aan toegevoegd en met elkaar verbonden middels een interne trap.

Toelichting DZAP – In het ontwerp hebben wij veel aandacht besteed aan de juiste routing door het kantoor, met name de trap is mede door zijn centrale positie een echte eye-catcher in het kantoor geworden. Door de eerste verdieping in te richten voor vergaderen, flexwerken en het ontvangen van bezoek, hou je de reuring op één plek. De tweede verdieping is dan ook als werk- en concentratie omgeving ingericht. De interne trap, grotendeels in glas uitgevoerd, zorgt voor een open en transparante verbinding. Ondanks dat de twee verdiepingen ieder hun eigen functie hebben, sluiten ze qua look-and-feel naadloos op elkaar aan.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Gooimeer 2-35
  • Plaats Naarden
  • Projecttitel Forbion
  • Bruto vloeroppervlakte (m2) 1.000
  • Opdrachtgever Forbion, Naarden
  • Ontwerpbureau DZAP
Reageer op dit artikel