Nieuwe lezingenreeks Making Architecture TU/e

Nieuwe lezingenreeks Making Architecture TU/e

AnArchi organiseert opnieuw de Engelstalige lezingenreeks 'Making' Architecture. Op de planning staat op donderdag 22 april een onlinelezing van Herman Hertzberger en Jan Peter Wingender (Office Winhov). In de lezing gaan de sprekers in op het thema 'Social change' en geven zij hun visie op het maken van architectuur.

Wellicht gaat Hertzberger ook nog in op de huidige staat van het Centraal Beheergebouw. Het gebouw wacht nog steeds op de handen zijnde transformatie. Marieke Giele belichtte onlangs in een artikel de documentaire van Jaap Veldhoen en Patrick Minks over het gebouw.

De lezing van Herman Hertzberger zou oorspronkelijk verleden jaar plaatsvinden maar werd geschrapt vanwege corona. Dit jaar komt de lezing via een livestreaming tot stand. De aanvang is om 17.00 uur op donderdag 22 april.

De lezing is te volgen via: : www.bit.ly/MA20socialchange

Florian Boer en Rianne Makking

Op 3 juni zijn als sprekers uitgenodigd Florian Boer (De Urbanisten) en Rianne Makking (Studio Makking & Bey). Hun lezing staat in het teken van Water.

Over 'Making' Architecture

In de lezingenreeks 'Making' Architecture, georganiseerd door AnArchi, Study Association for Architecture, en Juliette Bekkering van (ADE) aan de TU Eindhoven, geven twee architecten een dubbele lezing over hun visie op 'making' architectuur. Het dubbele format zorgt voor dynamiek en geeft inzicht in hoe verschillende architecten van verschillende bureaus in feite omgaan met het maken van architectuur. Ze zullen daarom een aantal projecten uitwerken die laten zien hoe het proces van maken, van concept tot bouwen, zich ontvouwt voor die spreker en kantoor.

Meer informatie

Lees ook: