Park Hoog Oostduin in Den Haag door cepezed. Beeld Lucas van der Wee | cepezed

Transformatie Shell-kantoor naar Park Hoog Oostduin in Den Haag - cepezed

Royaal wonen, dat is wat Park Hoog Oostduin haar bewoners biedt. Cepezed transformeerde het voormalige Shell-kantoor in Den Haag naar een duurzame woonomgeving. De modernistische kolos uit 1968 heeft nu een transparant uiterlijk gekregen.

Projectgegevens

  • Ontwerpbureau

    architectenbureau cepezed, Delft

  • Plaats

    Den Haag

  • Adviseur constructie

    IMd Raadgevende Ingenieurs, Rotterdam

  • Adviseur installaties

    Technion, Tilburg

  • Adviseur akoestiek

    DGMR, Den Haag

  • Adviseur bouwfysica

    DGMR, Den Haag

  • Adviseur brandveiligheid

    DGMR, Den Haag

  • Aannemer

    Züblin Nederland, Breda

  • Interieurarchitect

    cepezedinterieur, Delft

  • Landschapsarchitect

    Karres en Brands, Hilversum

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    49.380 m2