Uitbreiding Brasserie de Boerderij Arnhem

Voor deze uitbreiding bij Brasserie de Boerderij in Park Sonsbeek is door NEXIT een ‘kapschuur’ van glas ontworpen. Het bestaande monument reflecteert in de nieuwbouw waarbij grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Voor een optimale transparantie is in nauwe samenwerking met Abt en Si-X een constructief detail ontwikkeld waarbij de glaspanelen kunnen worden ingezet voor de stabiliteit van het bouwwerk.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Gemeente Arnhem

  • Ontwerpbureau

    NEXIT architecten

  • Projectarchitect(en)

    Addy de Boer

  • Oplevering

    01-05-2015

  • Programma

    Uitbreiding met 75m2 horeca ruimte

  • Plaats

    Arnhem

  • Voorlopig ontwerp

    01-06-2014

  • Definitief ontwerp

    01-10-2014

  • Aanvang bouw

    03-08-2015